Live Review Jæren Bluesklubb 6. mai

JÆREN arne 3.jpeg

Skage 6 mai

Funky og friskt pust ifra Skage'n fra Flekkefjord og hans umåtelig dyktige kjendis band! Etter 30 år som gitarist, kom endelig Arne fremst på scenen. Debutalbumet har fått gode kritikker overalt, og låtene levde virkelig opp til alle 5’erne og 6’erne. Publikum storkoste seg.

Publisert: 07.05.2021 22:17 Sist endret: 08.05.2021 09:40 Forfatter: Ole Christian Wold Haavik

Splitter nytt debut album med respektable og ultradyktige musikere fikk oss som var neddopet av koronasøvnen til å blomstre denne maidagen. Livebandet bestod av Arne Skage sang og gitarer, Tor Einar "DR." Bekken piano og sang, Øyvind Grong; Bass, Tuba og sang og Stene Osmundsen Trommer.

Arnes reportoar var utsøkt sammensatt av musikk som fikk oss alle i en varm og god stemning. Han leverte låtene med småhistorier og erfaringer i mellom slik vi liker det best. Det var herlig å oppleve hvordan dyktige og erfarne musikere får oss til å kose oss en hel kveld. 

Av høydepunkter kan nevnes; Tuba!, trekkspill, Dr.Bekkens egne supre låter og Arnes funky-world-delta groovy musikk. Og så åpnet Time kommunes egen ordfører Andreas Vollsund konserten med en hilsen!