www.Skage.Com

the musical adventures of Arne Skage jr.

Guitarplayer and musicmaker

2013 Redux

Det var relativt stille på livefronten på vårparten, men desto mer musisering i studio . Hjemmestudioet mitt er oppdatert med bla. preamp fra Universal audio og nye høytalere fra Adam.

Joe Rusi:

Utover våren  ble jeg spurt av Joe Rusi om jeg kunne ta opp og mikse lyden til en videoinnspilling. Innspillingen ble spillt inn, mikset og gitt ut på under en måned som cd/dvd.

Svein Tang Wa: 

Videre hadde vi en runde i NRK studio i Stavanger med Svein Tang Wa og gjøkene ( Svein, Stein Inge Brækhus, Reidar Larsen. Johan Egdetveit, Tor Mathisrud /Øystein eldøy og Per Ravnås) på platen vi påbegynte i 2008(!)

Trekkspillterror

 Sommerens høydepunkt var muligens Wrightegaarden i Langesund hvor vi holdt konsert med bysbarna Daniel Eriksen og Vidar Busk , til stor begeistring.

 

 

Thale Log Skage :

På ettersommeren hadde jeg og gleden av å spille med min datter Thale på Fjellparkfestivalens miniscene.  i den anledning gjorde vi en demo som vi seinere på høsten slapp på soundcloud og fikk stor respons på .

 

Myrull:

Sammen med Myrull begynte vi på høsten å jobbe med låtene til forestående innspilling av album nr 2... som allerede har fått tittelen "stifinner"

1394428_10152555840645283_1233635234_n.jpg

Tonereise: 

Ett prosjekt jeg har brukt mye tid på i høst har vært miks av Tonereise sin 4. plate. Tonereise er ett prosjekt basert rundt familien Vigdal fra Gaupne ,med bla medlemmer av Helldorado. de spiller en blanding av  gamle relgiøse folketoner og  roots/country/twang.

 

Jeg hadde besøk av 2 av vokalistene/gitaristen og bassisten og vi gjorde en tagning i hjemmestudioet mitt

Platen er til mastering hos www.mastertone.se  for øyeblikket og skal ut i løpet av 2014.

 

Hans A. Wassvik, Asbjørn Handeland og Dag Sindre Vagle

 Det ble endel Livespilling Med Reidar Larsen & the Storytellers utover høsten hvor  Blues in Hell i Stjørdal og Dark season bluesfestival på Svalbard var svært minneverdig . Samt at jeg syns det var stas å være vikar med mine gamle venner Rita og Frank Eriksen.

 det var i grove trekk musikkåret 2013... På tapete i 2014 kan nevnes ny plate med Reidar Larsen, Myrull, Svein Tang Wa m.m.... følg med

 

AS.